Політика конфіденційності

Відповідно до Закону України № 2297 від 01.06.2010р. «Про захист персональних даних» створено дану угоду про конфіденційність, яка регламентує правові відносини, пов'язані зі збором, обробкою, зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання в особисте життя.

ТОВ «Ф1 Продакшн», розуміючи важливість забезпечення охорони Ваших персональних даних, підготувало цю Угоду про конфіденційність (політику конфіденційності), далі по тексту - «Політика конфіденційності», і умови користування веб-сайтом https://f1center.ua, далі по тексту - "веб сайт". Просимо Вас звернути увагу, що відповідно до умов Політики конфіденційності при Вашому відвідуванні ресурсів даного веб-сайту Ви підтверджуєте свою згоду з правилами та вимогами Політики конфіденційності і умовами користування веб-сайтом. У разі Вашої незгоди з вимогами Політики конфіденційності і умовами користування веб-сайтом Ви зобов'язані покинути даний веб-сайт і утриматися від його відвідин в майбутньому. Зберігання Ваших персональних даних буде проводитися ТОВ «Ф1 Продакшн», за адресою: м Київ, бульвар В. Гавела 8. Дана Політика конфіденційності діє з «07» березня 2014 року.

Цілі збору Ваших персональних даних

Ми збираємо і використовуємо персональні дані (в тому числі ПІБ, місто Вашого проживання, номер телефону, електронну пошту і т.д.) для кращого надання Вам необхідних послуг та інформації. Тому ми можемо використовувати Ваші персональні дані, щоб:

  • відповідати на Ваші питання і запити;
  • обробляти Ваші замовлення і заявки на гарантійне обслуговування, післягарантійне обслуговування техніки;
  • регулювати або виконувати свої зобов'язання в зв'язку з будь-якою угодою, яку Ви уклали з нами;
  • запобігати і вирішувати проблеми, пов'язані з будь-якими товарами і послугами, які ми надаємо Вам;
  • оперативно реагувати на можливі Ваші скарги, пов'язані з недоліками наданих Вам послуг.
  • для оптимізації своїх послуг ми можемо використовувати Ваші персональні дані в ході надання обслуговування (в тому числі надавати інформацію про послуги шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень);

Крім випадків, установлених цією політикою конфіденційності, ми не станемо розкривати будь-яку вашу персональну інформацію, якщо тільки не будемо зобов'язані зробити це згідно із законом (наприклад, якщо це буде потрібно в ході судового процесу, або з метою запобігання шахрайства або іншого злочину). Будьте впевнені, що ми не будемо використовувати вашу інформацію в будь-яких цілях, якщо ви повідомите, що не бажаєте, щоб ми використовували вашу інформацію таким чином, коли інформація надається, або пізніше.

Безпека ваших персональних даних

Ми цінуємо вашу персональну інформацію, тому забезпечуємо достатній рівень її захисту. Ми реалізували технології, спрямовані на захист ваших конфіденційних даних від несанкціонованого доступу та неналежного використання.

Файли cookie, використання Google Analytics

При роботі сайту нами використовуються файли cookie, для ідентифікації браузера користувачів, які відвідують наш сайт повторно. Для зручності користування нашим сайтом ми використовуємо функцію ремаркетингу, з якою також використовуються файли cookie. Можна налаштувати браузер так, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх відправку. За допомогою Google Analytics ми збираємо статистику про відвідування сайту, таку як відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, домени і т.д., а також адреси сайтів, відвіданих до і після порталу. Проте, жодна з цих дій не пов'язана з Вами особисто і вимірюється тільки в сукупності. Використання цієї інформації допомагає нам робити сайт максимально зручним і корисним для Вас, підтримувати, захищати і розвивати сервіси нашого сайту.

Додаткові інформація і застереження

Даний веб-сайт в цілому, і окремі його елементи такі як (включно, але не обмежуючись) елементи дизайну, авторські фотоматеріали, статті, програмний код, бази даних охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", Міжнародними нормативно-правовими актами, та іншими актами законодавства України. Будь-яке інше використання, крім перегляду, завантаження та роздруківки сторінок сайту для особистого, некомерційного використання, заборонено. Копіювання інформації з сайту може бути здійснено лише в некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, в блогах, соціальних мережах. Скопійована інформація повинна містити посилання на даний сайт як на джерело. У межах, які максимально дозволяє закон, ні ТОВ «Ф1 Продакшн», ні будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування сайту, не несе відповідальність за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які коли-небудь наносилися, і які були викликані тим, що Ви мали доступ до цього сайту, користувалися ним або сподівалися на нього, навіть якщо ми попереджали Вас про можливість таких пошкоджень і втрат. При роботі з веб-сайтом Вам не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам веб-сайт, ні на його утримання, ні на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів нашого веб-сайту.

Я згоден з Політикою конфіденційності та умовами користування веб-сайтом, а також з передачею і обробкою моїх даних.

Я підтверджую своє повноліття, а також відсутність будь-яких актів, що обмежують мою дієздатність.